AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçlar arasında yürümek

Kahve falında ağaçlar arasında yürümek

Kahve falında ağaçlar arasında yürümek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kazancının artacağına,, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, iç açıcı sözlere işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçlar arasında yürümek gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Kahve falında ağaçların arasında yürümek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçlar arasında yürümek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında yılanların arasında yürümek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenlerin arasında yürümek ferahlık veren sözler duymaya, işinin başından ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında çiçekler arasında yürümek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşilliklerin arasında yürümek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık arasında yürümek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir