AnaSayfa / Genel / Kahve falında ara sokaklarda yürümek

Kahve falında ara sokaklarda yürümek

Kahve falında ara sokaklarda yürümek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ara sokaklar görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında ara sokaklarda dolaşmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sokak araları görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta yürüdüğünü görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında gece sokakta yürümek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta sokakta yürümek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işarettir.

Kahve falında sokakta yalın ayak yürümek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir