AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçların arasında yürümek

Kahve falında ağaçların arasında yürümek

Kahve falında ağaçların arasında yürümek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, hayır ve bereketin artmasına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, stresten uzaklaşacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çok yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ağaçların arasında yürümek gördüyseniz:

  • Belli jestlerin peşinden gitmeniz size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında ağaçlar arasında yürümek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçların arasında yürümek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, zorlukların kolayca aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekler arasında yürümek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşilliklerin arasında yürümek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanların arasında yürümek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında dikenlerin arasında yürümek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek gittikçe çıkmaza düşeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında dağların arasında yürümek kişinin yüzünün güleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir