AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş arasında kalmak

Kahve falında ateş arasında kalmak

Kahve falında ateş arasında kalmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, insanlara yol göstereceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, ona kol kanat gereceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş arasında kalmak gördüyseniz:

  • Şartlar lehinize ilerliyor.

Kahve falında ateş arasında kalmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında iki ateş arasında kalmak sonra kendi işini kuracağına, yapılan planların alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde dalgaların arasında kalmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarlar arasında kalmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kadın arasında kalmak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dağların arasında kalmak ortak edineceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kurşunların arasında kalmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir