AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa yemek verildiğini görmek

Kahve falında kalabalığa yemek verildiğini görmek

Kahve falında kalabalığa yemek verildiğini görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalığa yemek verildiğini gördüyseniz:

  • Bir kavga ya da anlaşmazlıkta size yardımcı olan veya sizden yana olan bir erkek sayesinde kazanacaksınız.

Kahve falında kalabalığa yemek verildiğini görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek verildiğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, arkasından gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında verilen suyu içmemek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para verip almak kişinin keyfinin yerine geleceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş yüzük verildiğini görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında kan verirken görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında verilen hediyeyi almamak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, anne babanın birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağına bebek verildiğini görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir