AnaSayfa / Genel / Kahve falında para verip almak

Kahve falında para verip almak

Kahve falında para verip almak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para verip almak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya iş birliği gerektiren konularda ya da ekip çalışmaları esnasında bazı problemler oluşabilir.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında verilen parayı kabul etmemek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında verilen parayı almak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında verilen parayı geri vermek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında para verip almak verilen sözlerin tutulamayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında verilen parayı geri almak tüm arzularının yerine geleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para verip altın almak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına yorulur.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir