AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan verirken görmek

Kahve falında kan verirken görmek

Kahve falında kan verirken görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, huzurlu, mutlu olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kan verirken gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu garanti altına almak için uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında kan verirken görmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini can verirken görmek günahlarından tövbe etmeye, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında verilen altını almak hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevlit verildiğini görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında verilen suyu içmemek bol para kazanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini can verirken görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa yemek verildiğini görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir