AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek verildiğini görmek

Kahve falında yemek verildiğini görmek

Kahve falında yemek verildiğini görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yemek verildiğini gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz yaşamın tadına varmanız için gerekli desteği sağlıyor.

Kahve falında yemek verildiğini görmek yolculuğa, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalığa yemek verildiğini görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında kuzu verildiğini görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek ticarette başarılı olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül verildiğini görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında borç verip alamamak parasının pul, malının da hiç olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kan verirken görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına inanılır.

Kahve falında para verip almak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir