AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen suyu içmemek

Kahve falında verilen suyu içmemek

Kahve falında verilen suyu içmemek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Kahve falında verilen suyu içmemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Kahve falında verilen suyu içmemek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında verilen suyu içmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında verilen parayı almak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muska verildiğini görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalettir.

Kahve falında can verirken görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağına bebek verildiğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında marketten alış veriş yapmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt verirken görmek huzurunu kaybedeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir