AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş yüzük verildiğini görmek

Kahve falında gümüş yüzük verildiğini görmek

Kahve falında gümüş yüzük verildiğini görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş yüzük verildiğini gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler için üzülmemelisiniz, nasılsa tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında gümüş yüzük verildiğini görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin yüzük verildiğini görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin yüzük verildiğini görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birine yüzük verildiğini görmek hoş muhabbette olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzük verildiğini görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzük verildiğini görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzük verildiğini görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir