AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa şeker dağıtmak

Kahve falında kalabalığa şeker dağıtmak

Kahve falında kalabalığa şeker dağıtmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, amaçlarına ulaşmaya, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalığa şeker dağıtmak gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Kahve falında kalabalığa şeker dağıtmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalığa çay dağıtmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa tatlı dağıtmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında çay şekeri dağıtmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında akide şekeri dağıtmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına tabir olunur.

Kahve falında camide şeker dağıtmak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir