AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker çikolata dağıtmak

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, dertlerin biteceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak gördüyseniz:

  • Kritik noktaya dogru gidiyorsunuz.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, günahların af olacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata şeker dağıtmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kederinin dağılacağına inanılır.

Kahve falında şeker ve çikolata görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker çikolata görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata şekeri görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata şeker görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yetim sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı şeker almak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir