AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay şekeri dağıtmak

Kahve falında çay şekeri dağıtmak

Kahve falında çay şekeri dağıtmak birikmiş parasının olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay şekeri dağıtmak gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında çay şekeri dağıtmak şansın ve bahtının da açılacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında akide şekeri dağıtmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında çikolata şeker dağıtmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında badem şekeri dağıtmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küp şeker dağıtmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir