AnaSayfa / Genel / Kahve falında akide şekeri dağıtmak

Kahve falında akide şekeri dağıtmak

Kahve falında akide şekeri dağıtmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, herkesin yardımına koşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında akide şekeri dağıtmak gördüyseniz:

  • Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Kahve falında akide şekeri dağıtmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işaret eder.

Kahve falında akide şekeri almak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil akide şekeri görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Kahve falında akide şekeri görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz akide şekeri görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı akide şekeri görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak duyguların karşılık bulacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret eder.

Kahve falında küp şeker dağıtmak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, yolunun açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir