AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa tatlı dağıtmak

Kahve falında kalabalığa tatlı dağıtmak

Kahve falında kalabalığa tatlı dağıtmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, daima zinde ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa tatlı dağıtmak gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor.

Kahve falında kalabalığa tatlı dağıtmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında kalabalığa çay dağıtmak yaşamdan istediklerini alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalığa şeker dağıtmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı yemek dağıtmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine tabir olunur.

Kahve falında camide tatlı dağıtmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, garanti olacak makama oturacağına işarettir.

Kahve falında tulumba tatlısı dağıtmak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına inanılır.

Kahve falında tatlı yapıp dağıtmak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı dağıtmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir