AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide şeker dağıtmak

Kahve falında camide şeker dağıtmak

Kahve falında camide şeker dağıtmak sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında camide şeker dağıtmak gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Kahve falında camide şeker dağıtmak başka işler deneyeceğine, şöhret ve itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında camide hurma dağıtmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında camide tatlı dağıtmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında camide yemek dağıtmak yokluk ve fakirlik göreceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında çikolata şeker dağıtmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sağlığının geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak yapılan işte çok zarar edileceğine, kötü günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında şeker dağıtmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker çikolata dağıtmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir