AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakayı ağzına almak

Kahve falında kakayı ağzına almak

Kahve falında kakayı ağzına almak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kötü günler yaşanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kakayı ağzına almak gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Kahve falında ağzından kaka çıktığını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kakayı ağzına almak onların önüne geçeceğine, onlara değer vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kaka yaptığını görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kedinin kaka yaptığını görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka kokusu görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kaka yaptığını görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kaka yaptığını görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kakasını tutamamak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir