AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kaka yaptığını görmek

Kahve falında başkasının kaka yaptığını görmek

Kahve falında başkasının kaka yaptığını görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı iş fırsatlarıyla veya belli konularda yeteneklerinizi geliştirmenizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tabakta kaka görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında bebek kakasini temizlemek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kakasını temizlemek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kaka yapmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odaya kaka yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaka silmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak hoş olmayan sözler işiteceğine, olmayacak hayallere kapılacağına delalettir.

Kahve falında yatağa kaka yapmak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir