AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakasını tutamamak

Kahve falında kakasını tutamamak

Kahve falında kakasını tutamamak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kakasını tutamamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında kakasını tutamamak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında denizde balık tutamamak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçın tutam tutam döküldüğünü görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tutam saçın koptuğunu görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tutam tutam saç dökülmesi görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olan bir tutam saç görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrarını tutamamak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına delalettir.

Kahve falında tutam saç görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, maaşının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir