AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kaka yaptığını görmek

Kahve falında ağzından kaka yaptığını görmek

Kahve falında ağzından kaka yaptığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, mali krize gireceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, işlerinin bollaşacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kaka yaptığını gördüyseniz:

  • En büyük problem, çok sayıda seçeneğin doğru değerlendirilebilmesi olabilir.

Kahve falında kakayı ağzına almak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ağzından kaka yaptığını görmek dertlerinin sona ereceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından kaka çıktığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bolluk ve bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında dışarı kaka yapmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kaka kurdu görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, maddi zarara gireceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe kaka yaptırmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında bebek ve kakasını görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kakasını yapan bebek görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir