AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kaka yaptığını görmek

Kahve falında beyaz kaka yaptığını görmek

Kahve falında beyaz kaka yaptığını görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Kahve falında beyaz kaka yaptığını görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kaka görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kaka yapmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kaka görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kakasıyla oynamak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine inanılır.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kakayı temizlemek keyfinin ve neşesinin artacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, ağız tadının kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir