AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakalı külot görmek

Kahve falında kakalı külot görmek

Kahve falında kakalı külot görmek heveslerin söneceğine, ömür boyu devam edeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, büyük başarıla kazanacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kakalı külot gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Kahve falında kakalı külot görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında bebek külodu görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kendi külotunu görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak külot görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine külot vermek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işaret eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında pazardan külot almak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir