AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine külot vermek

Kahve falında birine külot vermek

Kahve falında birine külot vermek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, işlerin sürekli artacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine külot vermek gördüyseniz:

  • Bazılarımızda kimlik bunalımlarına neden olabilir.

Kahve falında külot satın almak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında külot aldığını görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kakalı külot görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç külot görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil külot giymek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında külot almak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz külot görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı külot giydiğini görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir