AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yıkamak

Kahve falında kaka yıkamak

Kahve falında kaka yıkamak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizde hayatınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında tuvalette kaka yıkamak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kakasını yıkamak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet eder.

Kahve falında kaka yıkamak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında kakalı bez yıkamak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında üstüne kaka yapmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, hasretliğin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ishal kaka görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka kurdu görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare kakası görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir