AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kakası görmek

Kahve falında fare kakası görmek

Kahve falında fare kakası görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bir sıkıntıya girmeye, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iç sıkıntısına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare kakası gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Kahve falında fare kakası görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kızının kaka yaptığını görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaka yapıldığını görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında kendi kakanı temizlemek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaka yemek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kakasını tutamamak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, aradığı kişiyi bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv kakası görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın kaka yaptığını görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir