AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka kurdu görmek

Kahve falında kaka kurdu görmek

Kahve falında kaka kurdu görmek zararların günden güne artacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulur.

Kahve falında kaka kurdu gördüyseniz:

  • Evde ya da ilişkinizde yapacağınız değişiklikler ya da uzlaşmacı tutumunuz olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kaka kurdu görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalettir.

Kahve falında kurtlu kaka görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakasında kurt görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına delalettir.

Kahve falında kakada kıl kurdu görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, masa başı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kakada kurt görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaka içinde kurt görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kakasını görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kaka çıkarmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir