AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezde kaka görmek

Kahve falında bezde kaka görmek

Kahve falında bezde kaka görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, iş hayatında başarılı olmaya inanılır.

Kahve falında bezde kaka gördüyseniz:

  • Bir an da çok fazla şeyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bezde kaka görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bezde kan görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Kahve falında bezden bebek görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında kakayı temizlemek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına alamet eder.

Kahve falında kakasını yiyen bebek görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında kaka bulaştığını görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka kokusu görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir