AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka tutmak

Kahve falında kaka tutmak

Kahve falında kaka tutmak her zaman sevgi göreceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, güzel huylarının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında kaka tutmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Kahve falında kaka tutmak başarılarının devam edeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşete kaka yapmak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kakası temizlediğini görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kaka yaptığını görmek para sıkıntısından kurtulacağına, hakkıyla kazanca tabir olunur.

Kahve falında bol bol kaka yapmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kaka görmek zorlukların artacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün kakasını görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir