AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kaka görmek

Kahve falında kendi kaka görmek

Kahve falında kendi kaka görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kendi kaka gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi yansıtmanızı sağlayacak değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında kakalı külot görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında üzerine kaka yaptığını görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine yorulur.

Kahve falında dışarı kaka yapmak sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yatağına kaka yapmak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan kakası görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol bol kaka yapmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odaya kaka yapmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir