AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol bol kaka yapmak

Kahve falında bol bol kaka yapmak

Kahve falında bol bol kaka yapmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında bol bol kaka yapmak gördüyseniz:

  • Olumlu enerjiniz imajınızı güçlendirmenizi sağlamakla kalmayıp, şikayet etmek veya eleştirmek yerine, çözümler sunmanız nedeniyle herkesin olaylara daha olumlu bakmasını sağlayabilir.

Kahve falında bol bol kaka yapmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bol idrar yapmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol bol yemek yapmak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol köpüklü kahve yapmak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret eder.

Kahve falında bol köpük banyo yapmak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kakasını yapmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kaka yapmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine inanılır.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak dünya malına doymak bilmeyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir