AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kakası temizlediğini görmek

Kahve falında bebek kakası temizlediğini görmek

Kahve falında bebek kakası temizlediğini görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında bebek kakası temizlediğini gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Kahve falında bebek kakası temizlemek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kakasını temizlemek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine yorulur.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kakasini temizlemek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kakası temizlediğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hobilerine eğileceğine inanılır.

Kahve falında kendi kakanı temizlemek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka yapmak ve temizlemek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan kakası temizlemek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir