AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka bulaştığını görmek

Kahve falında kaka bulaştığını görmek

Kahve falında kaka bulaştığını görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kendi işine sahip olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında kaka bulaştığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Kahve falında kaka bulaştığını görmek tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşyayı bulamamak büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, malvarlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanik akan dere görmek işlerinde başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamura bulanmış birini görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşya bulamamak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yönünü bulamamak her zaman çok üzgün olacağına, keyifli sohbetler edeceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonunu bulamamak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir