AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka bulaşmak

Kahve falında kaka bulaşmak

Kahve falında kaka bulaşmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, işlerinin duracağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kaka bulaşmak gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Kahve falında kakaya bulaşmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında eline kaka bulaşmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında kaka bulaşmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında hastalık bulaşmak sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, işveren pozisyonuna geleceğine inanılır.

Kahve falında üstüne kan bulaşmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine idrar bulaşmak düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında necaset bulaşmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir