AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine idrar bulaşmak

Kahve falında üzerine idrar bulaşmak

Kahve falında üzerine idrar bulaşmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının biteceğine, kendisiyle övüneceğine yorulur.

Kahve falında üzerine idrar bulaşmak gördüyseniz:

  • Olası problemleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz veya problem hesabı yapmaktan çözüm yollarını bir kenara bırakmış durumdasınız.

Kahve falında idrara bulaşmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine idrar bulaşmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında idrar bulaşmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında hayvan pisliğine bulaşmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında kan bulaşmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne kan bulaşmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabıya çamur bulaşmak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir