AnaSayfa / Genel / Kahve falında necaset bulaşmak

Kahve falında necaset bulaşmak

Kahve falında necaset bulaşmak eşlerinin kapanacağına, hedeflerini tutturamayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulur.

Kahve falında necaset bulaşmak gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Kahve falında necaset bulaşmak yolunda devam edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan necaset görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında elinde necaset görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi necasetini görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında insan necaseti görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette necaset görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan necaseti görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında necaset görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir