AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalık bulaşmak

Kahve falında hastalık bulaşmak

Kahve falında hastalık bulaşmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, sağlık ve şifa bulacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalet eder.

Kahve falında hastalık bulaşmak gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Kahve falında hastalık bulaşmak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında çamur bulaşmak onların bir adım önüne geçeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine idrar bulaşmak dualarının karşılığını alacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulur.

Kahve falında üzerine kan bulaşmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında idrara bulaşmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan bulaşmak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kaka bulaşmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı boka bulaşmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hanenizde bolluk olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir