AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam saklamak

Kahve falında adam saklamak

Kahve falında adam saklamak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında adam saklamak gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Kahve falında adam öldürüp saklamak tartışmaların kavgaya döneceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adam saklamak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine işaret eder.

Kahve falında diş saklamak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altınları saklamak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında esrar saklamak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye saklamak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın sakladığını görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden para saklamak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir