AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sakladığını görmek

Kahve falında altın sakladığını görmek

Kahve falında altın sakladığını görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın sakladığını gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Kahve falında altınları saklamak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altınlarını saklamak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına delalettir.

Kahve falında altın yüzük saklamak sağlık sorunun kalmayacağına, yükünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın çalıp saklamak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik saklamak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık altına para saklamak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında altın kolye saklamak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bulup saklamak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir