AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyeyi başkasına vermek

Kahve falında şemsiyeyi başkasına vermek

Kahve falında şemsiyeyi başkasına vermek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, istenmeyen olayların olacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında şemsiyeyi başkasına vermek gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamanız ilerleme sağlamak istediğiniz kon uların önünü açabilir.

Kahve falında şemsiye vermek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında plaj şemsiyesi görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bir sıkıntıya girmeye inanılır.

Kahve falında mor renk şemsiye görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalettir.

Kahve falında çok şemsiye görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk şemsiye görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında şemsiyeyi kaybetmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, zorlukların kolayca aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe şemsiye görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, helal rızık yiyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir