AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi civciv görmek

Kahve falında kahverengi civciv görmek

Kahve falında kahverengi civciv görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, konforunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi civciv gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kahverengi civciv görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk yumurta civciv görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civciv emzirmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü civciv görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta civciv görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, haneye nifak gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir