Kahve falında yatakta civciv görmek

Kahve falında yatakta civciv görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta civciv gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yatakta civciv görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüysüz civciv görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında civcive su vermek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine işarettir.

Kahve falında tavuğun civciv çıkardığını görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, hayırlı bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yada civciv görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında civcivi kurtarmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Kahve falında kafeste civciv görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, aradığı aşkı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtada civciv görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir