AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahvenin taştığını görmek

Kahve falında kahvenin taştığını görmek

Kahve falında kahvenin taştığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sorunların kalmayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahvenin taştığını gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında kahve taşması görmek onlara değer vereceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak mutluluğun kapıyı çalacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve taşırmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve taştığını görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşan kahve görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kahveyi taşırmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına alamet eder.

Kahve falında kahvenin taştığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında türk kahvesi taşırmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir