AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve taşması görmek

Kahve falında kahve taşması görmek

Kahve falında kahve taşması görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kahve taşması gördüyseniz:

  • Biraz sakin tonda konuşmakta fayda var.

Kahve falında kahve yaparken taşırmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Kahve falında kahve taşırmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve taşması görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak ele geçecek haram mal ve paraya, hayırsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kahve taşırdığını görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahvenin taştığını görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında taşan kahve görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kahveyi taşırmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir