AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Kahve falında kahve pişirirken taşırmak kafasının rahatlayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına alamet eder.

Kahve falında kahve pişirdiğini görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve pişirmek ve içmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kahve pişirdiğini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında misafire kahve pişirmek kişinin hedeflediği işi alacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına inanılır.

Kahve falında tencereyle kahve pişirmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve pişirip içmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir