AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahveyi taşırmak

Kahve falında kahveyi taşırmak

Kahve falında kahveyi taşırmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, aylık gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahveyi taşırmak gördüyseniz:

  • Biraz sakin tonda konuşmakta fayda var.

Kahve falında türk kahvesi taşırmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, çektiği zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında kahve pişirirken taşırmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve taşırmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında kahve taşırdığını görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve taştığını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulur.

Kahve falında kahveyi taşırmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahvenin taştığını görmek bundan hayır göreceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir