AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk kahvesi taşırmak

Kahve falında türk kahvesi taşırmak

Kahve falında türk kahvesi taşırmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kafa dağıtacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, her zaman sevgi göreceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında türk kahvesi taşırmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanmanız yeni ilgi alanları edinmenizi veya aradığınız alanlarda destek bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında türk kahvesi taşırmak toplum içindeki yerin değerleneceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında türk kahvesi içmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında türk kahvesi yapmak ve içmek iftiraya maruz kalınacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında türk kahvesi yapıp ikram etmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında türk kahvesi yapamamak çok sayıda borca gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında türk kahvesi pişirdiğini görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında türk kahvesini dökmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir