AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve taşırmak

Kahve falında kahve taşırmak

Kahve falında kahve taşırmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, borçlarının da kapanacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kahve taşırmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında kahve pişirirken taşırmak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulur.

Kahve falında kahve taştığını görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında kahve taşması görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahveyi taşırmak bunalıma gireceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşan kahve görmek geçimin kolaylaşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi taşırmak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çirkin amellere delalettir.

Kahve falında kahve taşırdığını görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir