AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve taştığını görmek

Kahve falında kahve taştığını görmek

Kahve falında kahve taştığını görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve taştığını gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Kahve falında türk kahvesi taşırmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında kahvenin taştığını görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında kahve taştığını görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına alamet eder.

Kahve falında kahve taşması görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve taşırmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Kahve falında kahveyi taşırmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve pişirirken taşırmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir