AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın gül görmek

Kahve falında altın gül görmek

Kahve falında altın gül görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın gül gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında altın gül görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasını gülerken görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı gülerken görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında güllü perde görmek rahat bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında size gülen birini görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güllü yasin kitabı görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hastalıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kırmızı gül vermek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir kıza kırmızı gül vermek daha çok çalışılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir