AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve fincanı kırmak

Kahve falında kahve fincanı kırmak

Kahve falında kahve fincanı kırmak hayallerinin suya düşeceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, aklına giren şeytana uyacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı kırmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Kahve falında kahve fincanı kırmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gümüş kahve fincanı görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında türk kahvesi fincanı görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı almak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kahve fincanı aramak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve fincan takımı görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir